miniVarkens.com: 81.000 hits in 3 weken

Amper 3 weken na de officiele release op 6 maart 2002 heeft miniVarkens.com reeds meer dan 81.000 hits gehaald!
Niet minder dan 2.500 bezoekers hebben de site in die korte periode reeds bezocht, met een gemiddelde van meer dan 110 per dag, en deze cijfers nemen nog elke dag in stijgende lijn toe.

© 2002 miniVarkens.com

Alvorens de site nog maar online was, was deze reeds een goede maand ervoor reeds uitgebreid aan bod gekomen op de Regionale Televisie Brabant (ROB), op de releasedatum zelf is deze tijdens een interview aan bod gekomen op Radio 2; met onmiddellijk daarna een stroom van reacties als gevolg, meestal voor vragen naar informatie en om ons te bedanken dat er eindelijk een -naar men laat weten- goede site in Belgie IS.

De week erop (07 maart) werd het minivarken-zusje Nelleke van onze mascotte Gorbatsjov in de kijker gezet op Ketnet, en vrijdag 15 maart werd de site zelf uitgebreid getoond op Ketnet naar aanleiding van de vele vragen die de zender kreeg ivm. de uitzending de week ervoor.

Het zijn maar enkele voorbeelden te geven van de enorme interesse en vraag naar (betrouwbare!) informatie over het houden van een minivarkentje als huisdier.

Ook andere Belgische zenders hebben hun interesse reeds getoond rond een item rond miniVarkens.com. Wordt zeker nog vervolgd.

 

Last update: 01/11/2006