miniVarkens.com: 101.000 hits in 1 maand

Een onverhoopt succes...

Exact 4 weken na de officiele release op 6 maart 2002 heeft miniVarkens.com reeds meer dan 101.000 hits gehaald!
Niet minder dan 3.200 bezoekers hebben de site in die korte periode reeds bezocht, met een gemiddelde van meer dan 100 per dag, en deze cijfers nemen nog elke dag in stijgende lijn toe.

Zelf hadden wij in de verste verte nooit verwacht dat er zo een massale belangstelling zou zijn... Belangstelling ja, maar zo enorm veel...

© 2002 miniVarkens.com

Alvorens de site nog maar online was, was deze reeds een goede maand ervoor reeds uitgebreid aan bod gekomen op de Regionale Televisie Brabant (ROB), op de releasedatum zelf is deze tijdens een interview aan bod gekomen op Radio 2; met onmiddellijk daarna een stroom van reacties als gevolg, meestal voor vragen naar informatie en om ons te bedanken dat er eindelijk een (-naar men laat weten- goede) site in Belgie IS.

De week erop (07 maart) werd het minivarken-zusje Nelleke van onze mascotte Gorbatsjov in de kijker gezet op Ketnet, en vrijdag 15 maart werd de site zelf uitgebreid getoond op Ketnet naar aanleiding van de vele vragen die de zender kreeg ivm. de uitzending de week ervoor.

Het zijn maar enkele voorbeelden te geven van de enorme interesse en vraag naar (betrouwbare!) informatie over het houden van een minivarkentje als huisdier.

Momenteel zijn opnames voor de Belgische Nationale televisie eveneens achter de rug, nog even geduld voor meer informatie.

 

Last update: 01/11/2006