miniVarkens.com in "De Ark Van Sergio" (VT4)

Korte tijd geleden bracht ons aller Sergio miniVarkens.com een bezoek, ook hij was -als grote dierenvriend- erg geinteresseerd hoe dat nu is, 'met een varken in huis leven'.

Bleek dat hij vroeger ook Duitse Doggen had gehad, dus met Breznjew -de Duitse Dog 'broer' van onze mascotte Gorbatsjov- was het al direct koek en ei.

Natuurlijk kon Sergio het niet laten hier en daar een kwinkslag te geven, zo kennen we hem...
Doch wie verwacht had dat Sergio 'er de zot mee ging houden' kwam bedrogen uit: de uitzending zelf was een toonbeeld van professionaliteit, informatief, zonder de gebruikelijke (varkens-) vooroordelen. Waarvoor onze beste dank!

  • dinsdag 23 april 2002: "De Ark van Sergio", VT4 (+/- 20u40).

Sergio ontpopte zich als een warme, attentvolle man met het hart op de juiste plaats... en op de tong ;-)

Onze dank ook aan Babs De Winter, Githa Kockaerts en de rest van de crew.

Hieronder een idee van hoe het gegaan is:

© 2002 miniVarkens.com

De belangstelling van ook de media bewijst opnieuw de grote interesse en vraag naar meer informatie. Hopelijk kunnen wij ook op deze manier opnieuw mensen bereiken en overtuigen eerst goed te informeren alvorens impulsief over te gaan tot de aankoop van een minivarkentje...

Opnieuw zijn de reacties op deze uitzending onvoorstelbaar: mensen hebben werkelijk nood aan informatie over dit -bij ons- ongebruikelijke huisdier, en geven ons een 'dikke proficiat', maar ook  suggesties bv. om de site nog meer uit te breiden.
Laat maar komen die suggesties, velen weten meer dan 1!
 

Last update: 01/11/2006