miniVarkens.com team op TV: onverhoopt succes

Op 22 en 23 april 2002 is het miniVarkens.com team op de Belgische televisie geweest in 2 uitstekende, professionele en objectieve reportages, waarvoor nogmaals onze dank.

De ene uitzending legde de nadruk op de mensen achter de varkentjes, de andere op de varkentjes achter de mensen. Een perfect aanvullende aanpak dus!

We hadden wel ergens een idee dat dit een stijging naar vraag om meer informatie tot gevolg zouden hebben, maar zo een massale toeloop nu ook weer niet (meer dan 33.000 hits op amper 3 dagen...).

© 2002 miniVarkens.com

De belangstelling van de media (Radio, TV, Humo...) bewijst opnieuw de grote interesse en vraag naar meer informatie. Hopelijk kunnen wij ook op deze manier opnieuw mensen bereiken en overtuigen eerst goed te informeren alvorens impulsief over te gaan tot de aankoop van een minivarkentje...

Wij hebben toestemming gevraagd om deze uitzendingen op onze site te mogen plaatsen, na heel wat aanvragen hieromtrent van mensen die deze gemist hebben of maar gedeeltelijk gezien. We houden je op de hoogte.

 

Last update: 01/11/2006