Lofje de vedette van op TV samen met de Prairiehonden

Hier heb je Lofje, de ster van het programma “Vinger aan de poot” op VTM (Belgische commerciële zender), de Black Beauty die zo vele Vlaamse hartjes heeft veroverd.

Lofje met haar beste vriendjes

Ok kom er maar bij!!!

© 2002 miniVarkens.com

Ze woont al sinds haar kinderjaartjes samen met enkele “schattige” prairiehondjes.

Deze grondeekhoorns hebben haar grotendeels opgevoed.

  • Zo hebben ze Lofje bijvoorbeeld geleerd waar dat ze haar behoefte moet doen.

  • Ook hebben ze de wildebras al vroeg duidelijk gemaakt dat ze voorzichtig moet zijn met de kleine prairielieverds, want anders krabben en bijten de schatten je hele neus open.

  • Maar het belangrijkste is nog dat ze onze VTM-ster hebben bijgebracht dat scharrelen op de grond is om te eten. Onze arme, kleine big wilde immers in het begin niet drinken van de papfles. Ze wees zelfs de overheerlijke Betterfood-koekjes af!

 

Prachtig toch!!!

Samen thuis, samen knorren :-)

© 2002 miniVarkens.com

Lofje miste namelijk haar zwijntjesmama. Ze wilde niet gevoederd worden door iemand anders dan haar. Een rubberen tepel zei haar maar niets. Zelfs niet als er vanille- of chocoladesmaak uit kwam!

Zwarte Babe was aan het uithongeren!

Het enige wat haar kon bekoren was spelen met de prairiehondjes, doen wat zij doen.
En wat deden de prairiehondjes buiten luieren en knuffelen bij hun bazinnetje? Rondscharrelen op zoek naar voedsel natuurlijk! En big Lofje scharrelde maar wat achter hun aan, speelde met blaadjes witloof en sla.
Na een tijdje leerde ze de groentjes zelfs in haar mondje nemen. Na nog een poos kon ze er al op knabbelen. De smaak beviel haar zo erg dat dit haar favoriete bezigheid werd. Uiteindelijk had ze door hoe te slikken.
Uitgemergelde Lofje was gered!

All you need is Love...

© 2002 miniVarkens.com

En jaren later… weegt ze zestig kilo!

[Met dank aan Keesy White (vzw De PrairieHondenHulpgroep)]

 

Last update: 01/11/2006