miniVarkens.com 1 jaar

Zo rond september 2001 rijpte het  idee dat er wel eens nood zou zijn aan een site met correcte en gecentraliseerde informatie over minivarkentjes. In het Nederlandstalige gebied was het, op een enkele uitzondering na, huilen met de pet op...

Uiteindelijk werd op 06 maart 2002 de totaal nieuwe site minivarkens.com boven de doopfont gehouden. Een geboorte die niet ongemerkt voorbij ging: pers, media, televisie, allen kwamen ze ons een bezoek brengen en waren ze unaniem: een positief initiatief die onze minivarkentjes enkel maar ten goede kon komen.

Nu, 1 jaar later, blazen we ons eerste kaarsje uit.

© 2003 Marijke S.

Maar we blazen niet de site uit! Integendeel, door de talloze positieve reacties zouden we zelfs niet meer durven!
Er is ondertussen ook een heel netwerk rond ons miniVarkens.com-team gegroeid, allemaal vanuit spontane reacties van bezoekers, sympathisanten enz...


We zijn nu 1 jaar online, en de cijfers spreken voor zich, meer dan 1.300.000 hits, meer dan 42.000 bezoekers, meer dan 110 bezoekers per dag! Mensen die informatie zoeken, vragen stellen, maar ons ook spontaan informatie geven of hulp aanbieden.

Onze droom, een trefpunt worden waar de mensen informatie kunnen vinden in verband met onze dierbare, schattige stopcontacten is werkelijkheid geworden.

Maar dat betekent niet dat we nu stoppen. De lauweren op het hoofd plaatsen en ons neervlijen.
Integendeel, we hebben nog talloze ideeën om de site verder uit te breiden, binnenkort meer hierover. Een beetje geheimhouding kan geen kwaad en kweekt de nieuwsgierigheid ;-)
 

© 2003 miniVarkens.com

Wij beloven van onze kant dan ook dat wij verder ons best zullen doen om iedereen -mens en varken- naar best vermogen te helpen.

6 maart, 2003
Het miniVarkens.com-team.

Last update: 01/11/2006