Aanschaf > Uit het leven gegrepen >
     Wat liep er fout (4/4) ?

hij bleef maar doorgaan. Toch zie ik hem graag, als hij slaapt is hij zoooo lief, dat  is zoals met kinderen, als ze slapen hihi, maar die zijn wat properder.
14) Ga telkens na het eten met je varkentje naar de plaats waar hij zijn behoeften MAG doen. Doe dit ook telkens hij gedronken heeft, en, zeker in het begin, minstens om de 2u. Probeer je varken te betrappen als hij het ergens doet waar hij het niet mag (luidde 'nee' en eventueel por in de zij), en breng hem ONMIDDELLIJK naar de plaats waar hij het wel mag.

Ik vond het ook griezelig dat hij na de mens dan de aap en dan de dolfijn op de 4e plaats komt wat IQ betreft, ik vraag me af wat hij denkt, het is ook net of hij mensenogen heeft en lijkt me inderdaad zeer snugger, snuggerder dan sommige mensen. Wat ik wel heel positief vind. Op schoot wil hij al niet meer
Zie 6), 7) en 11)

Zie  en Mieke, tja het was te verwachten dat dat beest weer maar eens voor mij was.
15) Koop nooit een varken, of een ander dier, omdat een kind erom zeurt. Zeer dikwijls zijn ze er snel op uitgekeken, en kan mama/papa ervoor opdraaien, of eindigen ze in het asiel of... het slachthuis.
 
Jo."

...

                                                                                                                   Last update: 01/11/2006