Contacteer ons > Inleiding

Hier heb je de mogelijkheid om het miniVarkens.com-team en je medebezoekers aan deze site te contacteren.

Klik op de link van de rubriek waar je een bericht wil plaatsen.

Plaats je bericht in de juiste rubriek, zodat je sneller reactie krijgt!

© miniVarkens.com

Hieronder een korte samenvatting, je vind bij elke rubriek ook telkens een telkens een woordje meer uitleg.

  • Gastenboek: Dit is een beetje zoals het gastenboek na een bezoek in een hotel ondertekenen. Dat is leuk voor de makers & ook voor de andere bezoekers.

  • Op de hoogte blijven: Wij breiden de informatie op deze website voortdurend uit. Indien je op de hoogte wil gehouden worden hiervan, dan kan dat eenvoudig door hier je voorkeur-lijstje aan het miniVarkens.com-team door te geven.

  • Opinieonderzoek: Maandelijks doen we hier een opinie-onderzoek om een beter idee te krijgen van jullie wensen en wat jullie mening is over bepaalde onderwerpen.

  • Vraag en Aanbod: Hier kan je het miniVarkens.com-team en de andere bezoekers laten weten als je een varkentje zoekt, ter adoptie aanbiedt  of als je zelf een biggetje wil aanbieden.

  • Vraag en Antwoord: Hier kan je alle mogelijke vragen stellen over minivarkentjes. het miniVarkens.com-team alsook de andere bezoekers kunnen hierop antwoorden.

  • Webmaster: Als je het miniVarkens.com-team een bericht wil sturen welke niet onder de andere rubrieken past (bv. suggesties, een fout op de site, tips, enz...) dan kan je dat hier doen.

Last update: 10/07/2008