Dagboek > Betsie > Deel 4.

Inmiddels hebben de 2 borgjes een nieuwe thuis gevonden, uiteindelijk was het onze bedoeling om enkel ons Betsie bij te houden, met tranen in de ogen liet ik ze gaan..maar ergens moet je voor jezelf een grens kunnen trekken!!

Betsie is een heel ander "varkentje,, dan bv. ons Xena...ze is heel aanhankelijk en rustig van aard, ze zou als het ware op schoot kruipen als ze kon, na een korte training om aan de lijn te lopen gaat ze nu mee op pad.
Shauni, onze dochter, doet dit maar al te graag!
 

© 2004 miniVarkens.com - Shauni en Betsie. © 2004 miniVarkens.com - Zonder problemen. © 2004 miniVarkens.com - Rare paddestoelen groeien hier!!

Shauni en Betsie

Zonder problemen!!

Rare paddestoelen groeien hier!!

© 2004 miniVarkens.com

Betsie heeft helemaal geen problemen met mensen of verkeer langs de weg, enkel de stoeprand schrikt haar een beetje af, daar heeft ze steeds een rukje aan de lijn nodig om de stap te zetten, anderzijds ben ik daar wel blij om: zo ben ik zeker dat ze op de stoep blijft, de reacties van passanten zijn steeds een leuke ervaring, zo was er een fietser die tot 3x toe terug voorbijgereden kwam met zijn kind achterop om zich te vergewissen of hij wel juist gezien had, en autobestuurders die toeteren en hun duim omhoog steken :-)

In het begin lokte ik Betsie verder met een gezond snoepje, dat is nu afgebouwd en krijgt ze het nog enkel als beloning!!
 

© 2004 miniVarkens.com - Is dat een hond???

© 2004 miniVarkens.com - mmm...ik ruik lekkers :-)

Is dat een hond???

mmm...ik ruik lekkers :-)

© 2004 miniVarkens.com

Op een dag legde we meer dan 2 km af met ons varkentje, net toen ik dacht dat ik straks met een varken in mijn nek naar huis mocht gaan (uit vermoeidheid) schrok Betsie toen ze onze zoon Dylan zag met een hoed op die hij van een kameraadje geleend had: ze trok Shauni al krijsend verder terwijl die haar voeten nog amper grond voelden... GELUKKIG kon ik het op een spurt zetten om hen in te halen... Webmaster Frank was daar trouwen nog getuige van :-)
 

© 2004 miniVarkens.com - Effe rusten, neen hoor!!

© 2004 miniVarkens.com - Samen naar de bakker broodjes halen.

Effe rusten,neen hoor!!

Samen naar de bakker broodjes halen.

© 2004 miniVarkens.com

Toen we Zondag met Betsie naar de bakker wandelden wreven sommigen zich de ogen uit de kassen, is dat nu een hond of een ....VARKEN???
Maar Betsie zal het worst wezen, ze heeft toch weer een goede wandeling gehad :-)

Wordt vervolgd...

Luc, miniVarkens.com.

Last update: 01/11/2006