Dagboek > Breznjew & Gorbatsjov > DAG 10 (31/01/02)

Deze nacht hebben de Breznjew & Gorbatsjov samen boven geslapen: dat ging erg goed, geen geruzie, geen problemen. Tegen de ochtend aan lagen ze tegen elkaar aan. Tof!

In de loop van de namiddag zijn ze ook samen in slaap gevallen in de zetel. Ooit was ik ongerust als beide het wel zouden kunnen vinden met elkaar, maar dat is nu verleden tijd...

Psst, mag ik bij je slapen?

Ja, mag het? Echt?

Dank je wel broertje!

© 2002 miniVarkens.com

Nu zijn het wel echte jaloerse kinderen geworden: wat de ene net heeft aan speelgoed, moet de andere net dan OOK hebben natuurlijk.
Is dat nu een leeg blikje, een dopje van een fles, een platgedrukte melkfles, kauwbeen van de hond: het maakt allemaal niet uit: het is voortdurend een jacht net dat af te pakken dat de andere op dat moment heeft.
Grappig om te zien :-)
De piep-kip blijft wel beider favoriete speeltje.

Breznjew begint nu ook plots vanalles te eten wat hij vroeger niet at: hooi bijvoorbeeld! Of maiskorrels!...!
Het lijkt wel: als Gorbatsjov iets eet, dan hij ook!

Gorbatsjov...

Toen hij nog klein was (5 weken)

© 2002 miniVarkens.com

En vandaag tegen de avond aan is Gorbatsjov voor de eerste keer mee in de mand van Breznjew gekropen, samen lekker warm slapen zal hij denken... Voor Breznjew was het eerst wat vreemd, maar uiteindelijk OK.

Ik besluit om deze nacht weer wat anders te proberen: Gorbatsjov niet boven nemen, maar hem tijdens de nacht ook niet in de ren te zetten. Hem gewoon alleen beneden laten in de woonkamer: hij weet nu wel zijn draai te vinden denk ik: hij kan in de zetel slapen, of in zijn mand, of zelfs in de hond zijn mand...

Frank, miniVarkens.com.

                                                                                 Last update: 01/11/2006