Dagboek > Breznjew & Gorbatsjov > DAG 17 (07/02/02)

Vandaag merkte ik dat Gorbatsjov zijn uitwerpselen wat hard zijn: kleine harde bollekes, soms leek het ook dat er een paar niet helemaal uit zijn poepje geraken.
Ik trek ze er dan wel met gemak uit, maar daar moeten we iets aan doen.  Na overleg met de dierenarts geef ik hem nu extra:

  • een beetje melk (lekker vind hij dat!)

  • een stukje tonijn in olie

  • (eventueel kan ook nog wat olijfolie, maar eerst afwachten wat het voorgaande al geeft)

Een grote doorbraak!
Vandaag mocht Gorbatsjov voor de eerste keer op de zij van Breznjew slapen, en deze laatste liet het nu rustig toe. Ze hebben zalig liggen snurken zo.

Mmm, mals...

... warm...

© 2002 miniVarkens.com

Ik ben ook een kattemandje gaan kopen vandaag, de draagmand die we tot nu toe gebruikten is wat te omslachtig omdat er geen deksel bovenaan is en dus niet kan afgesloten worden.
De eerste maal was niet echt "een succes": Normaal moet je de poes langs het deurtje naar binnen steken, en dan sluiten, maar ik had geprobeerd om Gorbatsjov zoals vroeger met zijn tuigje op te pakken en langs boven in de de mand te plaatsen, maar het sluiten daarna was veel te omslachtig en duurde veel te lang. Morgen anders proberen...

Vandaag voor het eerst ook een rauw eitje gegeven, met schil en al. Jongens, wat een gesmak! Dat moet heerlijk geweest zijn!

... gezellig...

... heerlijk...

...samen slapen.

© 2002 miniVarkens.com

En we hebben samen een tof speeltje ontdekt: een chirurgische handschoen.
Hij sleurt er de hele dag mee rond, sabbelt erop, zet zijn poot erop, trekt eraan enz...
Goedkoop, en heel plezierig blijkbaar!

Frank, miniVarkens.com.

Last update: 01/11/2006