Dagboek > Breznjew & Gorbatsjov > DAG 18 (08/02/02)

Deze nacht heeft hij samen met een vriendin op de slaapbank geslapen, zonder problemen.
Hij vind het zalig niet alleen te moeten slapen, maar lekker dicht tegen elkaar...

En zoals voorgenomen hebben we ook een nieuwe variante van het kattenmandje geprobeerd: hem niet langs boven erin zetten -wat te omslachtig bleek gisteren- maar hem met zijn tuigje vastgepakt, kopje in de mand, duw tegen de poep en hopsakee.
Natuurlijk lagen er in de mand enkele maïskorreltjes, zelfs enkele rozijntjes ;-)

Geen enkele krijs gehoord... Toen ik in de tuin aankwam en het deurtje opendeed zag ik dat hij reeds aan een kakje begonnen was. Uit angst? Of hoge nood? Hij ging wel mooi verder in de tuin zijn behoeften doen.

Deze middag moest ik weg, en kwam de dokter voor een vriend die op bezoek was.

Slapen...

... mmm

© 2002 miniVarkens.com

Het moet een grappig zicht geweest zijn: hond, varken & poes hadden zich mooi op een rijtje gelegd op de slaapbank terwijl de dokter het onderzoek deed. Ze hielden alles nauwlettend in het oog.
Na afloop wou Gorbatsjov zelfs naar de apotheker gaan: de dokter legde het voorschriftje op tafel, en roetsj... Gorbatsjov was ermee lopen :-)

Ik heb vandaag een klein plaatsje op zijn buik ingesmeerd met wat uiercreme (eerst een klein plekje om te controleren als hij niet allergisch zou reageren zoals bv. Xena, het varkentje van Luc, al is dat vrij zeldzaam), en dat lijkt in orde. We gaan hem binnenkort eens verwennen en flink insmeren met uiercreme.

Op de avond heeft hij... een plasje in huis gedaan.
Eigenlijk een beetje mijn fout: ik had hem zoveel te drinken gegeven (melk met water, omdat zijn stoelgang zo vast is, en daarnaast ook nog eens de sardientjes in olie) dat het eigenlijk niet anders kon...
Ik wist ook niet dat hij zo gek was van melk, dat hij echt alles heeft opgeslobberd. Hij heeft zijn plasje wel gedaan... vlak aan de deur waar we altijd naar buiten gaan naar de tuin (maar de deur was dicht).

Ik kon hem betrappen, heb luid 'nee' gezegd, hem met zijn tuigje opgepakt en naar de tuin gedragen.

 Hij heeft niet veel gekrijst deze keer, alsof hij het door had dat hij iets gedaan had dat eigenlijk niet mocht.

 

Oops!

 

© 2002 miniVarkens.com

Frank, miniVarkens.com.

Last update: 01/11/2006