Dagboek > Xena en de 9 biggen > Dag 4

Vandaag gebeurden er enkele kleine aanpassingen in het hok: de folie die ik op de bodem had geplaatst was namelijk losgekomen en de biggetjes waren al goed bezig om eraan te knabbelen!
Gevaarlijk, stel je voor dat er een biggetje achter de folie zou sukkelen, en mama Xena ertegenaan gaat liggen... Ik heb de randen dan maar vlug met schroeven vastgezet!
De biggen profiteerden ervan om op mijn benen te klimmen en in mijn tuinschoenen te bijten. Ze zijn echt zeer nieuwsgierig en zijn bijna van niets bang, enkel van de accuboormachine haasten ze zich weg, veilig achter Xena.;-)

        Losgekomen folie                      Vastgeschroefd in de wand            Klimpartij over mijn benen

© 2002 miniVarkens.com


Xena deed vandaag haar eerste wandeling in de tuin, zonder biggetjes welliswaar.

Nadat ze haar behoefte had gedaan duurde het niet lang of ze stond aan de poort te wachten om terug binnen te gaan bij haar kroost

© 2002 miniVarkens.com

Toen ik bij Porky kwam snuffelde hij zich suf aan mijn broek en handen om de geur van de biggetjes op te snuiven.
 

© 2002 miniVarkens.com © 2002 miniVarkens.com

Het sociaal maken van de biggen gaat ondertussen verder. ik leg me gewoon bij hen in het stro en laat ze maar wat doen.Na enkele ogenblikken kruipen ze over mijn benen en komen ze hun neus tegen mijn neus wrijven, echt een prettig gevoel !Het doet me plezier dat ik ze kan opnemen zonder dat ze de buurt op stelten zetten, ze laten zich gewillig oppakken.

© 2002 miniVarkens.com

Luc, miniVarkens.com

 

Last update: 01/11/2006