Dagboek > Xena & Porky > Deel 4

Vorige week werd ik genoodzaakt om Xena en Porky opnieuw apart te plaatsen: Porky was humeurig en Xena zocht steeds een geschikte schuilplaats om zich tegen hem te beschermen...
Ook tegen ons liet hij zijn temperament gelden, dat vraagt dan even de strengere aanpak om hem te bedaren.

lekker vers gras, veel beter dan hooi

santé

effe grazen

effe drinken

© 2002 miniVarkens.com © 2002 miniVarkens.com

Door de voorbije vakantiedagen voelden ons koppel ook wel dat er minder naar hen werd omgekeken , alhoewel ik speciaal voor hen pendelde tussen de kust en thuis om toch enige tijd met hen te kunnen doorbrengen, zo merkte ik dat Xena steeds een soort klaaglied zong telkens ze me zag.

Zo kieperde ze tot 3 maal toe haar drinkbak om, dat was iets wat ze voordien nog nooit  gedaan  had.
Dus vanaf nu moet ik weer meer tijd met hen doorbrengen, hun vertrouwen weer wat terug winnen.

snif sniff

stareflex testen

even tegen de boom schuren kiekeboe....
© 2002 miniVarkens.com © 2002 miniVarkens.com

Toch lijkt deze manier me het beste, de varkens blijven in hun vertrouwde omgeving en ze worden niet door vreemden gevoerd maar dagelijks door hun baasje, zoals gewoonlijk. 

Het zijn allemaal dingen die reeds voor de aanschaf van een varkentje (en ook andere dieren) moeten voorzien worden. Deze dieren kunnen niet voor zichzelf zorgen, het is de plicht van het baasje dit de rest van hun leven vol te houden, ook al worden ze 15 jaar en ouder!!!!

hoezo hoofdpijn !!!!!!!

Voor Xena is het nu afwachten geblazen, de 3 weken die ze bij Porky in gezelschap doorbracht zouden er wel eens kunnen voor gezorgd hebben dat ze opnieuw drachtig is, de tijd zal het uitwijzen!

héhéhé.............

 

© 2002 miniVarkens.com

 
Luc, miniVarkens.com

Last update: 01/11/2006